23-11-2014 - 0 reacties
Hezinger Grens Classic op 7 december
Het is een tocht om naar uit te zien, een tocht waarvan je 's nachts al wakker wordt, zo kan je uitzien om dit mooie parcours te rijden. De Hezinger Grens Classic komt er weer aan op zondag 7 december.
Het is een tocht waar ook al tijd de nodige prominenten aan de start verschijnen, omdat de route ook past in de voorbereiding van gelouterde profs. Maar het draait deze dag om de liefhebber die genieten wil van een mooie route.
Deze liefhebber komt, als de weergoden een beetje meewerken, zeker aan zijn trekken.

24-09-2014 - 0 reacties
Vasser Heuvelen Classic 2014 komt eraan
Op 12 oktober 2014 prijkt de Vasser Heuvelen Classic, editie 2014, alweer op de kalender.
De liefhebbers kijken er al weer naar uit. 
Voor 1 dag fietsen op paden die voor de rest van het jaar niet gebruikt mogen worden dankzij de medewerking van grondeigenaren en diverse instanties. 
Het is ieder jaar weer genieten!
De organisatoren pakken uit met maar liefst 5 afstanden. 
Voor de tweede keer is het weer mogelijk mee te doen aan een begeleide tocht voor die ATB-ers, die graag eens kennis willen maken. 


03-09-2014 - 0 reacties
Wtcg ook op Facebook!
De Wtcg is ook al weer een tijdje actief op het Social Media, Facebook.

Hierop kun je de laatste nieuwtjes, wetenswaardigheden en activiteiten vinden die binnen onze vereniging plaats vinden. Zo vind je er informatie over activiteiten, toertochten en nog veel meer!


15-04-2014 - 0 reacties
De Noaberkrachttoer
Fietsen is leuk, en samen fietsen is nóg leuker. Binnen de WTCG is dat geen bijzonder nieuws. Maar het wordt wel heel bijzonder als je een toertocht niet door een enkele vereniging laat organiseren, maar je slaat in deze regio de handen ineen en samen met de wielerverenigingen van Tubbergen, Geesteren, Denekamp zet je een grootse tocht in elkaar. Dan is fietsen leuk in het kwadraat! 130 km lang! Meedoen dus: het is op zondag 25 mei a.s.   Lees meer....

29-11-2013 - 0 reacties
Hezinger Grens Classic staat voor de deur
Nog een paar nachtjes slapen...
Dan komt ..... Sinterklaas zult u zeggen. Nee, een paar nachtjes langer. En dan gaat het voor de wielerliefhebbers weer gebeuren. De Hezinger Grens Classic wordt op zondag 8 december weer verreden en dat is genieten! Volop genieten van de mooie omgeving, van de mooie single tracks, de prachtige afwisselende routes.
Discussieer mee op het forum via deze link

24-11-2013 - 0 reacties
Bart probeert het 6 maal....
Als je een fietser vraagt naar zijn of haar ultieme uitdaging kun je de meest uiteenlopende namen horen van parcoursen, cols, berggebieden en exotische toertochten. Er is er één met het getal 6 erin. Ja die dus! De zware beklimming van de Alpe d' Huez 'even' zes keer doen. Voor wie z'n grenzen dacht te kennen: hier ga je een strijd met jezelf aan, zowel fysiek als mentaal. WTCG-er Bart Lansink gaat er voor, natuurlijk met een geheel eigen motivatie.....
 

 
 
sponsoren
 

Agenda
November 2014
MaDiWoDoVrijZaZo
 

Laatste Nieuws
 
NTFU Kalender
 

| | | |