20-04-2015
Uitslagen eerste tijdrit 2015

Op 10 april is de eerste tijdrit verreden voor seizoen 2015.

De lengte van het parcours was 31.9km.

Lees verder voor de uitslagen.


26-03-2015 - 1 reactie
De Lenteboktocht
In het voorjaar begint alles te kriebelen. Alles wil er uit: de tulpenbollen, de lammetjes, maar ook mijn ATB die weer een week braaf heeft staan wachten in de schuur. Nu het zomerseizoen is begonnen worden de ATB-tochten in de NTFU-agenda schaars. Dat betekent goed zoeken. Nu kreeg ik in de WTCG-app te zien dat er een Lenteboktocht startte op zondagmorgen 22 maart. De nieuwsgierigheid kreeg de overhand, dus….

25-03-2015 - 0 reacties
WTCG steekt handen uit mouwen

Velen van jullie hebben ongetwijfeld wel eens gehoord van het Oranje fonds / NL Doet. Via dit fonds kunnen verenigingen een bijdrage ontvangen voor klussen die zij uitvoeren in het weekend van 20 en 21 maart.  De maximale bijdrage die een vereniging van het fonds ontvangt bedraagt  € 400,-  Ook de WTCG had als medeorganisator een aanvraag ingediend voor een bijdrage in de kosten voor het organiseren van de Noaberkrachttoer.  Nou, er is wat werk verricht!


06-03-2015 - 2 reacties
Jaarvergadering als start van het nieuwe seizoen
Een van de bekendste tradities binnen de WTCG is wel de jaarvergadering, welke dit jaar op 27 februari werd gehouden in Zaal Kottink. Een prima moment voor de leden om met een goede reden het thuisfront te ontvluchten en gezellig bij te praten over (bijna) alles wat met de fietssport te maken heeft. Onder het genot van een hapje en een drankje is er heel wat informatie uitgewisseld. We blikken even terug…..

13-03-2015 - 0 reacties
Wielerseizoen op smakelijke wijze geopend.

Van binnenuit zijn we allemaal toch wel mooi-weer fietsers. Dat bleek wel uit het verplaatsen van de traditionele openingstocht. De eerste van de maand maart beloofde geen lekker droog klimaat dus schoof de inmiddels befaamde Spaghetti Openingtocht en weekje op. En met succes. Massaal verschenen de WTCG-ers aan de start om twee en een half uur later dito massaal aan te schuiven.


27-12-2014 - 0 reacties
Dropping 2015 wordt spectaculair
De droppingen van de WTCG, die traditioneel eind januari gehouden worden, zijn al jaren een must voor ieder lid.
Dit jaar gooien de organisatoren het over een geheel andere boeg.
Ze beloven het nog leuker te maken.
 

 
 
sponsoren
 

Agenda
April 2015
MaDiWoDoVrijZaZo
3
4
6
10
12
19
 

Laatste Nieuws
 
NTFU Kalender
 

| | | |