31-12-2015 - 0 reacties
Dropping WTCG op 22 januari
De jaarlijkse dropping van de WTCG is weer aanstaande!
Ieder jaar is er weer een organisatie bereid om alle voorgaande edities in het vergeetboek te schrijven. Onvergetelijk zal de editie 2016 worden. Tussen de regels door lezen we dat de smokkeltocht van vorig jaar slechts kinderspel is in vergelijking met hetgeen dit jaar geboden gaat worden...

14-12-2015 - 1 reactie
Met het kuiltje jus als eindbestemming
De WTCG is doorspekt met tradities. Zo kennen we al jaren de Moostocht. Natuurlijk schrijf je dat met een hoofdletter. Vele leden zien er tegen het einde van het jaar weer reikhalzend naar uit en ook dit jaar is hij weer verreden op zondag 13 december. Prachtig weer, een zacht klimaat en het kuiltje jus als eindbestemming. Wat wilde je nog meer? Een tweede keer opscheppen mocht….


10-12-2015 - 0 reacties
René Hutten 50
Het is mooi om erover te mogen berichten. René Hutten is vandaag 50 jaar!
De eerste uit de rij van Hutt'nvent en wichte is vannacht de mijlpaal van 50 gepasseerd.
Alle domheid aan de kant, welkom bij de club der wijzen!
Zie ook het fotoalbum

06-12-2015 - 8 reacties
De Hezinger Grens Classic: (hoe) ging het ??

Hij is weer verreden, de drie-sterren Hezinger Grens Classic Editie 2015. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer had niet beter kunnen zijn, het parcours was met de voorafgaande neerslag redelijk aan de natte kant. De uitdaging bedwongen. Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zelf van? Laat je reactie achter op dit stukje van de club-website!


Link naar de de foto's:

Hezinger Grens Classic dl. 1

Hezinger Grens Classic dl 2

Enkele sfeerfoto's bij start/finish en 30km route vind je hier15-11-2015 - 0 reacties
Hezinger Grens Classic editie 2015
Al vele jaren organiseert de WTC Geesteren een tweetal ATB toertochten, en op zondag 6 december 2015 wordt de tweede tocht, de Hezinger Grens Classic, verreden. 
Wat Sinterklaas rond die tijd ook voor je in petto mag hebben: trakteer jezelf simpelweg op een prachtig stukje fietsen door het Noord-Oostelijk Twentse landschap. Doe mee op zondagmorgen 6 december!  Zie ook dit artikel in de media


11-10-2015 - 13 reacties
Vasser Heuvelen Classic editie 2015

Hij is weer verreden, de drie-sterren Vasser Heuvelen Classic Editie 2015. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer had niet beter kunnen zijn, het parcours was met de voorafgaande neerslag heel erg goed te noemen. De uitdaging bedwongen. Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zélf van? Laat je reactie achter op dit stukje van de club-website!

Foto's deel vrijwilligers

Foto's Hardick Medical Team

Foto's van deelnemers 

Filmpje met helmcamera

Filmpje met helmcamera (2)

Filmpje met helmcamera (3)
 
 
sponsoren
 

Agenda
Februari 2016
MaDiWoDoVrijZaZo
19
 

Laatste Nieuws
 
NTFU Kalender
 

| | | |