19-12-2014 - 0 reacties
Fietsen voor de (winter)kost

Fietsen is een kostelijke aangelegenheid, dat weten we als WTCG-ers heel goed. Voor ons is het een prachtige vorm van recreatie die nooit veel hoeft te kosten. En de kost ermee verdienen is niet voor ons weggelegd. Dat is voorbehouden aan de "happy-few". Het meest kostelijke evenement in december is dan wel de Moostocht, dan kunnen wél fietsen voor de kost: Echte winter kost. Geserveerd door hoofdsponsor Jan Kottink. Dan zijn we er. Allemaal!  Proef de sfeer (en meer) ...


07-12-2014 - 5 reacties
Massale deelname aan Hezinger Grens Classic

Voorzitter Richard Freriksen verwoordde het treffend: "We kunnen dit jaar terugblikken op 2 heel geslaagde evenementen!” Daarmee sloeg hij de spijker op de kop.

Na de Vasser Heuvelen Classic in oktober kreeg ook de Hezinger Grens Classic het predicaat geslaagd.

Fotoalbum dl1

Fotoalbum dl 207-12-2014 - 13 reacties
Hezinger Grens Classic: lekker gefietst?
OK, hij is verreden, de drie-sterren Hezinger Grens Classic. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. De zondagmorgen is op geweldige wijze weggefietst. Een mooi parcours ging er onder onze wielen door. Een goede snelheid neergezet, je eigen kunnen verbeterd of juist de prachtige coulissen van ons Twentsche landschap bewonderd? We hebben ieder op eigen wijze kunnen genieten van de ATB-sport. Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Maar wat vond jij er nu zélf van? Laat hier je reactie achter op dit stukje van de club-website!

14-10-2014 - 3 reacties
Vasser Heuvelen Classic bood sappig parcours
Dat was me het ochtendje wel. Al enkele dagen werd de weersvoorspelling nauwkeurig gevolgd. Het zou toch wel droog blijven? Als dan blijkt dat het weercijfer een 9 tot 10 scoort, de temperatuur goed is en de routes er nattig bij liggen, kan het niet meer stuk. Een kleine duizend deelnemers hebben gebuffeld, gezwoegd en vooral: genoten in een prachtig stukje natuur. We blikken natuurlijk even terug….

12-10-2014 - 27 reacties
De Vasser Heuvelen Classic: (hoe) ging het ??

Hij is weer verreden, de drie-sterren Vasser Heuvelen Classic Editie 2014. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer had niet beter kunnen zijn, het parcours was met de voorafgaande neerslag redelijk aan de natte kant. De uitdaging bedwongen. Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zelf van? Laat je reactie achter op dit stukje van de club-website!

Link naar de de foto's 


05-10-2014 - 0 reacties
Openingstocht op de mountainbike

Zondag 5 oktober is door het bestuur van de WTCG het officiële startsein gegeven voor het winterseizoen. Voor velen ging de knop om: De ranke karretjes op stal, de zware machines trekken het veld in. Verbazingwekkend is de grote opkomst bij het Kottinkplein. Een kort reportage...


 
 
sponsoren
 

Agenda
December 2014
MaDiWoDoVrijZaZo
7
14
21
27
 

Laatste Nieuws
 
NTFU Kalender
 

| | | |