14-10-2014 - 2 reacties
Vasser Heuvelen Classic bood sappig parcours
Dat was me het ochtendje wel. Al enkele dagen werd de weersvoorspelling nauwkeurig gevolgd. Het zou toch wel droog blijven? Als dan blijkt dat het weercijfer een 9 tot 10 scoort, de temperatuur goed is en de routes er nattig bij liggen, kan het niet meer stuk. Een kleine duizend deelnemers hebben gebuffeld, gezwoegd en vooral: genoten in een prachtig stukje natuur. We blikken natuurlijk even terugÖ.

12-10-2014 - 27 reacties
De Vasser Heuvelen Classic: (hoe) ging het ??

Hij is weer verreden, de drie-sterren Vasser Heuvelen Classic Editie 2014. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer had niet beter kunnen zijn, het parcours was met de voorafgaande neerslag redelijk aan de natte kant. De uitdaging bedwongen. Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zelf van? Laat je reactie achter op dit stukje van de club-website!

Link naar de de foto's 


05-10-2014 - 0 reacties
Openingstocht op de mountainbike

Zondag 5 oktober is door het bestuur van de WTCG het officiŽle startsein gegeven voor het winterseizoen. Voor velen ging de knop om: De ranke karretjes op stal, de zware machines trekken het veld in. Verbazingwekkend is de grote opkomst bij het Kottinkplein. Een kort reportage...


22-09-2014 - 0 reacties
De Vasser Heuvelen Classic 2014
De Vasser Heuvelen Classic is al jaren een klassieker waar veel MTB-liefhebbers naar uitkijken. 
De 25 Km tocht onder begeleiding zal ook dit jaar weer beschikbaar zijn!

 
Meedoen?  Geef je op via deze link!
 
Lees meer over de 2014-editie van de Vasser Heuvelen Classic....

14-09-2014 - 0 reacties
Mooi clubweekend in Molenhoek
Een kleine 50 deelnemers, waaronder 8 dames kende het clubweekend dat van 5 t/m 7 september in Limburg gehouden werd. Dit clubweekend viel uitstekend in de smaak en veel deelnemers zullen nu al weer uitkijken naar een mogelijke editie in 2015.

16-03-2014 - 0 reacties
Grote opkomst bij de jaarvergadering!
We schrijven vrijdagavond 7 maart. Tegen acht uur is het goed donker en redelijk stil in de Dorpsstraat in Geesteren. Maar wie oplet ziet vele mensen bij zaal Kottink naar binnen lopen. Klopt, de WTCG houdt haar jaarvergadering en zoals gebruikelijk wordt die ook dit jaar weer goed bezocht. Een briefje op de deur van het café noemt "Ingang via de zaal". Lijkt het bij de WTCG elk jaar weer grootschaliger te worden? De reporter nam poolshoogte....
 

 
 
sponsoren
 

Agenda
Oktober 2014
MaDiWoDoVrijZaZo
12
 

Laatste Nieuws
 
NTFU Kalender
 

| | | |