Nieuws WTCG

 

Noaberkrachttoer 2016

12-04-2016

Op zondag 24 april a.s. voor de derde keer de Noaberkrachttoer verreden. Het gaat hierbij om een initiatief dat zijn oorsprong vindt in de samenwerking tussen de gemeenten Tubbergen en Dinkelland.

GPX-ROUTES NU BESCHIKBAAR !!

Agenda zomerseizoen 2016

30-03-2016

De agenda zomerseizoen 2016 is weer aan de leden toegezonden. Hierin staan de trainingen, maar ook diverse toertochten, regelmatigheidsritten enz. vermeldt welke de komende maanden op het programma staan.

Beleidsplan WTCG gepubliceerd

28-03-2016

Wielrenners en mountainbikers van de WTCG gaan niet zomaar de weg op.
Er wordt ook goed over nagedacht. Dankzij uitstekende inzet van het bestuur is er nu een beleidsplan voor de vereniging tot stand gekomen. 

Volle zaal tijdens de WTCG jaarvergadering

25-03-2016

Twee dingen die goed samengaan bij de WTCG: Het openen van het wielerseizoen en de jaarvergadering. Beide gebeurtenissen worden altijd in grote getale door de leden bijgewoond. Zo was er op vrijdagavond 18 maart de jaarvergadering in Zaal Kottink met ruim 58 leden weer een goed bezocht evenement neergezet. Onder genot van een hapje en een drankje werd teruggekeken en vooruitgeblikt….

Wielrenners klaar voor zomerseizoen

05-03-2016

Zoals de koeien reikhalzend uitzien naar het nieuwe weideseizoen, zo zien de wielrenners uit naar het nieuwe wegseizoen.

Zondag 6 maart gaan de WTCG-ers weer on road

Dropping WTCG op 22 januari

31-12-2015
De jaarlijkse dropping van de WTCG is weer aanstaande!
Ieder jaar is er weer een organisatie bereid om alle voorgaande edities in het vergeetboek te schrijven. Onvergetelijk zal de editie 2016 worden. Tussen de regels door lezen we dat de smokkeltocht van vorig jaar slechts kinderspel is in vergelijking met hetgeen dit jaar geboden gaat worden...Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS