Fotoalbums

 

Jaarvergadering 2016

18-03-2016

Op vrijdagavond 18 maart hield de WTCG weer haar jaarvergadering in zaal Kottink. Een impressie van weer een goed bezocht WTCG evenement. Ca 58 leden waren hierbij aanwezig!

Rene Hutten: 50 jaar !

René Hutten 50 ? Nee dat gaat niet over de recent door René afgelegde afstand met z'n dunne banden fiets. Nee, dat soort afstanden liggen bij hem meestal veel hoger. Dit keer is het René die tot de club van 50+ -ers is toegetreden. Dit ging zeker niet in stilte voorbij. Een sfeer impressie.. 

 

 

Molenhoek 2014

Clubweekend Limburg

Erwin Meinders: 50 jaar!

Erwin Meinders bereikt de vijftigjarige status!

Todtnau

WTCG 5-daagse in Schwarzwald

Jaarvergadering 2013

Onder het genot van een hapje en drankje woonden 64 WTCG-ers de traditionele jaarvergadering bij. Zij waren getuige van o.a. de uitreiking van de Kottinkbokaal, huldigen van drie jubilarissen en zij kregen de nieuwe kleding uitgereikt.

Dropping 2013

Op 25 januari 2013 was er voor de leden van de WTCG een dropping. De avond eindigde in de gastvrije Herterij, waar veel gezelligheid was. De deelnemers genoten hier van een heerlijk Twents tapasbuffet. De foto's vertellen het verhaal...

ATB-weekend Ardennen (2012)

Van 22 t/m 24 juni 2012 is een grote groep WTCG-ers met dames naar de Ardennen geweest voor een ATB-weekend. Een paar racers werden gedoogd, met succes!

Jaarvergadering 2012

Op vrijdag 24 februari hield het bestuur van de WTCG een goed bezochte en geanimeerde ledenvergadering.

ATB-Weekend HochSolling (2011)

In het eerste weekend van juli hebben de mountainbikers de omgeving van HochSolling-Vogler bezocht en heel wat kilometers verreden! Een geslaagd evenement. Hier een korte fotoimpressie....

Amstel Gold Race 2011

Vraag een wielersporter waar z'n bedevaartstocht heen zou gaan, en de kans is groot dat het de Amstel Gold Race wordt. De WTCG pakte het meteen groots aan en liet een kleine 20 deelnemers pedaleren, zwoegen, zweten én genieten in het Limburgse land! Een sfeerimpressie...

WTCG Thema avond 2010

Op vrijdagavond 5 november hield de WTCG een thema avond voor haar leden. Voorheen vaak een fiets-gerelateerd onderwerp: nu eens iets geheel anders: Het Casino !

Openingstocht winterseizoen 2010

Op zondag 3 oktober werd door een grote groep WTCG-ers samen een prachtige openingstocht verreden uitgezet door Peter Schröder met ondersteuning van Gerard Wesselink.
Wat die heren in hun vrije tijd allemaal uitspoken?
Het bracht ons op prachtige plekjes, ergens in Oost Duitsland (?) of was het toch Wielen?

Weekend Valkenburg (MH2D 2010)

Op 18 en 19 september 2010 deden een grote groep WTCG-ers mee aan de bekende MergelHeuvelland tweedaagse in Zuidlimburg. Zowel de weg- als terreinfietsers hebben zich behoorlijk kunnen 'leegfietsen'!

Transalp 2010

Gerard, Alwie en Ewald laten ons delen in de avonturen in de Transalp 2010

Hoogtestage Winterberg 2010

In juni 2010 organiseerde de WTCG voor de leden een weekend in Winterberg. Zowel voor de wielrenners als de mountainbikers waren er uitdagende routes!

Amstelgoldrace 2010

Foto's van de Amstel Gold Race 2010 door Johan Minkjan.
Eerst komt de WTCG voorbij, daarna de jongens die het moeilijk hebben....

Verrassingstocht 2009

Verrassingstocht naar Tolbert Groningen
Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS