WTCGers gedropt in ´t Streu

geplaatst op: 02-02-2019

Nadat we bij Kottink eerst nog koffie met versnapering hadden genuttigd, werden we, nadat onze busschaufeur nog een paar extra rondjes gemaakt had, gedropt in ´t Streu.

Verdeeld in meerdere groepen moesten de deelnemers onderweg nog diverse vragen beantwoorden en na een stuk lopen kwamen we bij de pauzeplek die bij de watermolen van Bels was ingericht. Eén van de opdrachten daar was, dat we 5 seconden in de kofferbak van een auto mochten kijken waar 10 voorwerpen in lagen. Vervolgens natuurlijk zoveel van die voorwerpen onthouden en opschrijven. Maar volgens Alwie O. lagen er zeker 12 voorwerpen in de bak, want hij had ´ok nog 2 dooie vleegn zeen liggn…´

Hoe dan ook, de tocht werd voortgezet en via via kwamen we uiteindelijk bij CR Bolscher in Vasse uit. Daar werden we getrakteerd op een heerlijk stamppotbuffet en met een paar biertjes erbij kom je de avond wel door.

Tevens werd daar voor elke groep nog een muziekquiz gehouden: je kreeg de eerste fragmenten van een lied te horen en je moest daarna aangeven wie de uitvoerende artiest was en welke naam (m/v) in dat lied voorkwam (dus niet de titel van het nummer). Mooi om te zien dat veel namen toch wel geraden werden door de meesten van ons. Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde avond en de organisatie, dit keer in handen van Paul, Tonnie, Ina en Bennie, verdiend absoluut een grote pluim. Om 01.00 u waren we weer terug in Geesteren en waar kun je dan beter de avond afsluiten: daar waar je die ook begonnen bent, in het voorcafé van Kottink.

  

                              

Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS