Nieuws WTCG

 

Openingsrit winterseizoen met zomerse temperaturen

14-10-2018

Op zondag 14 oktober was er weer de traditionele opening van het winterseizoen.  Dat betekent voor de meesten van ons de overstap van racefiets naar mountainbike. Kortom: het asfalt wordt de komende maanden weer verruild voor singletrack en bospad.   

De Vasser Heuvelen Classic editie 2018. (Hoe) ging het ?

07-10-2018

Hij is weer verreden, de drie-sterren Vasser Heuvelen Classic Editie 2018. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer zat ons mee, nauwelijks  regen in de afgelopen dagen en we hadden een top klimaat met als weercijfer een 8. Het parcours was zeker niet te stoffig, maar juist goed geprepareerd. Hoe dan ook, de prestatie is geleverd! Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zélf van? Laat hier je reactie achter op dit stukje van de club-website !  

Tijdens de tocht zijn vele foto´s gemaakt, klik op het linkje om ze te bekijken !!! 

 

WTCG naar Hameln, over rattenvangers en vrouw Haverkamp

03-10-2018

Het laatste weekend van september vond weer het jaarlijkse clubweekend plaats en dit jaar gingen vele enthousiaste wielrenners en MTBers naar het Weserbergland waar vanuit standplaats Hameln op 3 dagen bijzonder fraaie ritten werden verreden.  Het weer werkte geweldig mee, het waren zonovergoten dagen en al met al was het een prachtig fietsweekend.

WTCGers leveren een knappe prestatie

24-09-2018

Voor het eerst werd afgelopen weekend de Trans Hermann Everest 2018 verreden. Een self-supporting toertocht door het Teutoburgerwald in Duitsland over een afstand van zo’n 300 km en 9.000 hoogtemeters (!). Voorwaar 'keine Katzendreck’, maar de fanatieke Michel O. en Raymond T. begonnen toch aan dit avontuur.

Vasser Heuvelen Classic 2018

13-09-2018

De Vasser Heuvelen Classic is al jaren een klassieker waar veel MTB-liefhebbers naar uitkijken. Ook dit jaar weer meerdere afstanden tot maar liefst 65 km. !!

 De 25 Km tocht onder begeleiding zal ook dit jaar weer beschikbaar zijn! Wil je daaraan meedoen? Geef je op voor deze afstand via deze link!

Lees meer over de 2018-editie van de Vasser Heuvelen Classic.

Winter agenda 2018 - 2019

13-09-2018

De agenda winterseizoen 2018 - 2019 is onlangs naar de leden verzonden met daarin het programma voor het komende herfst- en winterseizoen.Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS