Nieuws WTCG

 

Vasser Heuvelen Classic 2017

11-09-2017

De Vasser Heuvelen Classic is al jaren een klassieker waar veel MTB-liefhebbers naar uitkijken. Ook dit jaar weer diverse afstanden tot maar liefst 65 km. !!

Lees meer over de 2017-editie van de Vasser Heuvelen Classic...

WTCG clubweekend dit jaar in Valkenburg a/d Geul

05-09-2017

Elk jaar gaan de leden van de WTCG samen een lang-weekend of meerdere dagen op pad om ergens in een andere omgeving te gaan fietsen of mountainbiken. Afgelopen jaren verbleven we o.a. in de omgeving van Nijmegen, de Vogezen en vorig jaar in het Sauerland. Dit jaar reizen we met een grote groep af naar Zuidlimburg, waar we vanuit Valkenburg een lang weekend gaan toerfietsen en mountainbiken.

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard !

26-04-2017

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 175.000,- beschikbaar! Ook wij, de WTCG, doen mee aan de Rabo Clubkas Campagne !

4e keer Noaberkrachttoer

13-04-2017

De rijwiel Noaberkrachttoer is een initiatief dat zijn oorsprong vindt in de samenwerking tussen de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Het wielerevenement wordt zondag 23 april a.s. voor de vierde keer verreden. De organisatie ervan is in handen van de wielerverenigingen uit Denekamp, Tubbergen en Geesteren in gezamenlijk verband.

GPX routes zijn hier te downloaden

Fietsen op z'n Hollands, eten op z'n Italiaans

07-03-2017

Dat bovenstaande al een paar jaar een aantrekkelijke combinatie is, weten de meeste leden van de WTCG wel. Altijd op de 1e zondag na de jaarvergadering staat de openingsrit van het zomerseizoen op het programma: de KSC oftewel de Kottink Spaghetti Classic.

Jaarvergadering levert weer een volle zaal op!

06-03-2017

Afgelopen vrijdag 3 maart hield de wieler toerclub uit Geesteren (WTCG) weer haar jaarvergadering voor alle leden. Waar het voor veel verenigingen moeilijk is om leden hiervoor te strikken, blijkt dit niet voor de WTCG te gelden: maar liefst 55 van de 106 leden gaven gehoor aan de via de e-mail verspreidde oproep van het bestuur. Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS