Nieuws WTCG

 

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard !

19-03-2019

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 200.000,- beschikbaar! Ook de WTCG doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne !

WTCG schuift de Kottink Bokaal door naar Ewald Mensen

10-03-2019

Afgelopen vrijdag 8 maart hield de wielertoerclub uit Geesteren (WTCG) haar jaarvergadering voor alle leden. Waar het voor veel verenigingen moeilijk is om hun leden voor een jaarvergadering te strikken, blijkt dit niet voor de WTCG te gelden: maar liefst 61 van de 107 leden gaven gehoor aan de via de e-mail verspreidde oproep van het bestuur. Ook dit jaar werd hiervoor bij de hoofdsponsor Zaal Café Kottink een deel van de grote zaal afgehuurd.

WTCGers gedropt in ´t Streu

02-02-2019

Is een dropping nog wel van deze tijd hoor je nog wel eens. Nou, bij de WTCG wel gezien het enthousiasme waarmee de deelnemers zich die avond meldden in het voorcafé bij Kottink. De vraag was natuurlijk waar we dit keer zouden worden afgezet. De touringcar, speciaal voor deze avond beschikbaar gesteld door Bouwkundig Buro Erwin Meinders (Erwin, dank je wel !!), kwam keurig op tijd voorrijden en al snel reden we met z´n allen door het Twentse land de donkere avond in…

De HGC krijgt eveneens het keurmerk ´Extra Goed Geregeld´ van de NTFU

11-12-2018

De Hezinger Grens Classic heeft van de NTFU ook het keurmerk ´Extra Goed Geregeld´ gekregen. De HGC werd op 2 december jl. verreden en was nog niet opnieuw beoordeeld volgens het nieuwe waarderingssysteem van de NTFU. Met recht iets waar we met z´n allen trots op mogen zijn ! 

Hezinger Grens Classic 2018

07-11-2018

Al vele jaren organiseert de WTC Geesteren een tweetal ATB toertochten, en op zondag 2 december 2018 wordt de tweede tocht, de Hezinger Grens Classic, verreden. 

Wat Sinterklaas rond die tijd ook voor je in petto mag hebben: trakteer jezelf simpelweg op een prachtig stukje fietsen door noordoost Twente. Doe mee op zondagmorgen 2 december!

 

 

Openingsrit winterseizoen met zomerse temperaturen

14-10-2018

Op zondag 14 oktober was er weer de traditionele opening van het winterseizoen.  Dat betekent voor de meesten van ons de overstap van racefiets naar mountainbike. Kortom: het asfalt wordt de komende maanden weer verruild voor singletrack en bospad.   Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS