Nieuws WTCG

 

WTCGers gedropt in ´t Streu

02-02-2019

Is een dropping nog wel van deze tijd hoor je nog wel eens. Nou, bij de WTCG wel gezien het enthousiasme waarmee de deelnemers zich die avond meldden in het voorcafé bij Kottink. De vraag was natuurlijk waar we dit keer zouden worden afgezet. De touringcar, speciaal voor deze avond beschikbaar gesteld door Bouwkundig Buro Erwin Meinders (Erwin, dank je wel !!), kwam keurig op tijd voorrijden en al snel reden we met z´n allen door het Twentse land de donkere avond in…

De HGC krijgt eveneens het keurmerk ´Extra Goed Geregeld´ van de NTFU

11-12-2018

De Hezinger Grens Classic heeft van de NTFU ook het keurmerk ´Extra Goed Geregeld´ gekregen. De HGC werd op 2 december jl. verreden en was nog niet opnieuw beoordeeld volgens het nieuwe waarderingssysteem van de NTFU. Met recht iets waar we met z´n allen trots op mogen zijn ! 

Hezinger Grens Classic 2018

07-11-2018

Al vele jaren organiseert de WTC Geesteren een tweetal ATB toertochten, en op zondag 2 december 2018 wordt de tweede tocht, de Hezinger Grens Classic, verreden. 

Wat Sinterklaas rond die tijd ook voor je in petto mag hebben: trakteer jezelf simpelweg op een prachtig stukje fietsen door noordoost Twente. Doe mee op zondagmorgen 2 december!

 

 

Openingsrit winterseizoen met zomerse temperaturen

14-10-2018

Op zondag 14 oktober was er weer de traditionele opening van het winterseizoen.  Dat betekent voor de meesten van ons de overstap van racefiets naar mountainbike. Kortom: het asfalt wordt de komende maanden weer verruild voor singletrack en bospad.   

De Vasser Heuvelen Classic editie 2018. (Hoe) ging het ?

07-10-2018

Hij is weer verreden, de drie-sterren Vasser Heuvelen Classic Editie 2018. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer zat ons mee, nauwelijks  regen in de afgelopen dagen en we hadden een top klimaat met als weercijfer een 8. Het parcours was zeker niet te stoffig, maar juist goed geprepareerd. Hoe dan ook, de prestatie is geleverd! Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zélf van? Laat hier je reactie achter op dit stukje van de club-website !  

Tijdens de tocht zijn vele foto´s gemaakt, klik op het linkje om ze te bekijken !!! 

 

WTCG naar Hameln, over rattenvangers en vrouw Haverkamp

03-10-2018

Het laatste weekend van september vond weer het jaarlijkse clubweekend plaats en dit jaar gingen vele enthousiaste wielrenners en MTBers naar het Weserbergland waar vanuit standplaats Hameln op 3 dagen bijzonder fraaie ritten werden verreden.  Het weer werkte geweldig mee, het waren zonovergoten dagen en al met al was het een prachtig fietsweekend.Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS