Nieuws WTCG

 

WTCG zet jubilarissen in het zonnetje

19-05-2019

Vrijdagavond 17 mei jl. vierde de WTCG haar 40 jarig jubileum met een  gezellige feestavond voor al haar leden en oud-leden in zaal Kottink.

Foto´s van deze feestavond zijn hier te vinden.

Wielertoerclub Geesteren viert 40-jarig jubileum

12-05-2019

De winter van 1979 is koud, erg koud. Vooral in februari valt er veel sneeuw en het weer nodigt nu niet bepaald uit om te gaan fietsen. Toch is dat wat een groep wielerliefhebbers in Geesteren wil gaan doen, in clubverband gaan fietsen. Daarom zit op zondag 18 februari 1979 een groep van 23 wielerliefhebbers bijeen in Café Warmelink om te kijken wat er mogelijk is. En zo kwam men in goed overleg tot de oprichting van de WTCG en werden de taken verdeeld. Het allereerste bestuur werd gevormd door: Harry Geerdink (voorzitter), Johan Krukkert (secretaris), Gerard Gehring (penningmeester) en Harry Busscher, Paul Kienhuis en Leo Krukkert als overige bestuursleden.

Agenda’s zomerseizoen 2019 voor race en MTB

02-04-2019

Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering werden de agenda’s voor het komende seizoen ook weer bekend gemaakt. Zowel voor race als MTB is er een mooi en divers programma samengesteld. Blikvangers zijn onze jubileumtocht op 2e Pinksterdag, de Elfstedentocht voor toerrijders en in het laatste weekend van augustus ons eigen clubweekend.

Noaberkrachttourtocht, mooie opwarmer voor een lang seizoen.

22-03-2019

Zondag 31 maart wordt voor de zesde keer de Twentse Noaberkrachttourtocht gehouden. De tocht ontleent zijn naam aan het samenwerkingsverband tussen de gemeente Dinkelland en Tubbergen. De drie wielerclubs WTC Tubbergen, WTC Geesteren en RTC Twente hebben gezamenlijk besloten deze prachtige tocht door het glooiende landschap van Noord Oost Twente uit te zetten.

Rij je met navigatie, dan kun je de routes HIER downloaden !! 

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard !

19-03-2019

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 200.000,- beschikbaar! Ook de WTCG doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne !

WTCG schuift de Kottink Bokaal door naar Ewald Mensen

10-03-2019

Afgelopen vrijdag 8 maart hield de wielertoerclub uit Geesteren (WTCG) haar jaarvergadering voor alle leden. Waar het voor veel verenigingen moeilijk is om hun leden voor een jaarvergadering te strikken, blijkt dit niet voor de WTCG te gelden: maar liefst 61 van de 107 leden gaven gehoor aan de via de e-mail verspreidde oproep van het bestuur. Ook dit jaar werd hiervoor bij de hoofdsponsor Zaal Café Kottink een deel van de grote zaal afgehuurd.Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS