Nieuws WTCG

 

De NTFU geeft de VHC het keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’

11-10-2017

De Vasser Heuvelen Classic welke op zondag 8 oktober jl. is verreden heeft van de Nederlandse Toer Fiets Unie het keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’ gekregen. En daar mogen we met z’n allen best trots op zijn.

Agenda winterseizoen 2017 - 2018

10-10-2017

De agenda winterseizoen 2017 - 2018 is onlangs naar de leden verzonden met daarin het programma voor het komende herfst- en winterseizoen.

Vasser Heuvelen Classic blijkt een pittige uitdaging voor vele MTBers

09-10-2017

De Wieler Toerclub Geesteren kan weer terugblikken op een geslaagde mountainbike tocht door de grensstreek rond Vasse. De weergoden waren de mountainbikers bijzonder gezind, want na de vele regen van de afgelopen dagen bleef het vanmorgen droog en brak zelfs de najaarszon door.

De Vasser Heuvelen Classic 2017. (Hoe) ging het ?

08-10-2017

Hij is weer verreden, de drie-sterren Vasser Heuvelen Classic Editie 2017. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer zat ons mee, de regen in de afgelopen dagen nam die zondag even pauze. Het parcours was zeker niet stoffig, maar juist goed geprepareerd. Hoe dan ook, de prestatie is geleverd! Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zélf van? Laat je reactie achter op dit stukje van de club-website!

 

Links naar de foto's: 

1. WTCG-fotograaf

2. Rijdende reporter

3. WTCG-fotograaf 2

 

WTCG heeft een geweldig mooi fietsweekend in Valkenburg

25-09-2017

Het jaarlijkse WTCG weekend vond dit keer plaats in Valkenburg a/d Geul in het zuiden van Limburg. Een prachtige omgeving om daar een paar dagen rond te fietsen of te mountainbiken. En dat hebben we gedaan, vele hellingen zijn bedwongen en menig steil bospad werd overwonnen. Maar het plezier om daar met elkaar een weekend te verblijven maakte dit alles tot een prachtige happening. 

Vasser Heuvelen Classic 2017

11-09-2017

De Vasser Heuvelen Classic is al jaren een klassieker waar veel MTB-liefhebbers naar uitkijken. Ook dit jaar weer diverse afstanden tot maar liefst 65 km. !!

Lees meer over de 2017-editie van de Vasser Heuvelen Classic.Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS