Nieuws WTCG

 

Noaberkrachttoer 2018 (+ GPX routebestanden)

03-04-2018

De Noaberkrachttoer is een initiatief dat zijn oorsprong vindt in de samenwerking tussen de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Het wielerevenement wordt zondag 22 april a.s. voor de vijfde keer verreden. De organisatie ervan is in handen van de wielerverenigingen RTC uit Denekamp en de WTCG uit Geesteren in gezamenlijk verband

Agenda’s zomerseizoen 2018 voor race en MTB

07-03-2018

Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering werden de agenda’s voor het komende seizoen ook weer bekend gemaakt. Zowel voor race als MTB een mooi en divers programma.

Openingsrit zomerseizoen in winterse temperaturen

04-03-2018

Traditioneel is op de 1e zondag na de jaarvergadering de openingsrit van het nieuwe zomerseizoen. Deze KSC oftewel Kottink Spaghetti Classic is niet meer weg te denken uit het WTCG programma en dat was te merken, veel leden waren aanwezig want iedereen weet het: na deze tocht staat er een overheerlijk pastabuffet voor ons klaar aangeboden door Jan en Marga Kottink.

Nieuwe clubkleding bij de jaarvergadering WTCG

03-03-2018

Op vrijdagavond 2 maart werd de jaarvergadering van de WTCG in zaal Kottink gehouden. Deze stond o.a. in het teken van de uitreiking van de nieuwe clubkleding aan de leden en natuurlijk werd er teruggekeken op het afgelopen jaar en werden de plannen bekend gemaakt voor het komende jaar. En bovendien werden diverse mensen binnen de vereniging in het zonnetje gezet.

Hezinger Grens Classic AFGELAST !!!

28-11-2017

Helaas hebben we de HGC voor komende zondag i.v.m. de slechte weersomstandigheden van de laatste dagen en de gesteldheid van het parkoers moeten afgelasten. 

AFGELAST !! Hezinger Grens Classic 2017

11-11-2017

De Hezinger Grens Classic is wegens zeer slechte gesteldheid van het parcours en de tevens slechte weersvooruitzichten AFGELAST !!

Uiteraard probeert de WTCG in 2018 deze fantastische tocht weer aan te bieden voor alle mountainbike liefhebbers. Sorry voor het ongemak....Brosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS