Nieuws WTCG

 

De Hezinger Grens Classic 2016. (Hoe) ging het ?

04-12-2016

Hij is weer verreden, de drie-sterren Hezinger Grens Classic Editie 2016. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer had niet beter kunnen zijn, het parcours was zonder neerslag in de afgelopen dagen best aan de droge kant. De uitdaging is bedwongen. Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zelf van? Laat je reactie achter op dit stukje van de club-website!

 

Foto's: Clubfotograaf

Foto's: Rijdende reporter

 

Hezinger Grens Classic 2016

GPS bestanden Hezinger Grens Classic

02-12-2016

De weg kwijt raken tijdens één van de WTCG toertochten? Het zal je niet overkomen want aan het uitpijlen van de routes is door de WTCG de grootst mogelijke zorg besteed. Een drie-sterren beoordeling van de NTFU krijg je natuurlijk niet zomaar. Wie tóch precies on-track wil blijven, of vooraf de te rijden route wil "instuderen" kan natuurlijk ook gebruik maken van de .gpx-files die je in navigatie apparatuur kunt laden. Download ze hier....

WTCG-er scoort prinselijke titel!

13-11-2016

De WTCG staat al langer bekend om de factor gezelligheid, dat is binnen de club naast het fietsen een belangrijke factor. Als grote verassing werd afgelopen zaterdag bekend dat clublid Gerard Wesselink een jaar lang prins mag zijn van De Papsleef'n.  De wielerclub verwacht dus nu een nóg gezelliger jaar...

Met handen uit de mouwen het bos in.

12-11-2016

Al geruime tijd was het in de media te lezen: zaterdag 5 november was uitgeroepen tot nationale natuurwerkdag. Een dag dat vrijwilligers een steentje kunnen bijdrage aan het onderhoud van Nederlands bos- en natuurlandschap. Voor een aantal vrijwilligers van de WTCG was dat meteen een goede aanleiding om met opgestroopte mouwen het bos in te gaan. Deze keer zónder mountainbike, maar evengoed gemotiveerd en met voldoende materieel een gereedschap.

De Hezinger Grens Classic Editie 2016

02-11-2016
Al vele jaren organiseert de WTC Geesteren een tweetal ATB toertochten, en op zondag 4 december 2016 wordt de tweede tocht, de Hezinger Grens Classic, verreden. 
Wat Sinterklaas rond die tijd ook voor je in petto mag hebben: trakteer jezelf simpelweg op een prachtig stukje fietsen door het Noord-Oostelijk Twentse landschap. Doe mee op zondagmorgen 4 december!

De Vasser Heuvelen Classic 2016. (Hoe) ging het ?

10-10-2016

Hij is weer verreden, de drie-sterren Vasser Heuvelen Classic Editie 2016. Met een goed gevoel keren we na een prachtige tocht huiswaarts. Het weer had niet beter kunnen zijn, het parcours was met de weinig neerslag in afgelopen dagen best aan de droge kant. De uitdaging is bedwongen. Van de gezonde vermoeidheid in de benen kunnen we nog even nagenieten. Links en rechts positieve geluiden. Maar..... wat vond jij er nu zelf van? Laat je reactie achter op dit stukje van de club-website!

Foto's: 

Link 1: Sfeerimpressie VHC 2016

Link 2: De deelnemers geportretteerd 

Link 3: De Rijdende ReporterBrosis.nl Hosting en Design Site to Edit CMS