Foto’s en historie

Op 18 februari 1979 is de WTCG opgericht en de club bestaat inmiddels al ruim 40 jaar. En als je als club al zolang bestaat, dan heb je inmiddels een mooie historie opgebouwd. Variërend van de vele toertochten waaraan de leden meededen in binnen- en buitenland, het eerste weekend weg naar Oostrum in Limburg in 1985, het vele jaren mede organiseren van de Wielerronde in Geesteren, maar ook de jaarlijkse droppings en thema-avonden en natuurlijk onze beide herfstklassiekers in de vorm van Vasser Heuvelen Classic en Hezinger Grens Classic.

Tijdens het 40-jarig jubileum in 2019 is speciaal daarvoor een magazine uitgebracht waarin de hele historie van de club in een notendop is opgetekend met daarbij natuurlijk de nodige foto’s die in al die jaren ook zijn gemaakt en verzameld. We proberen het magazine te digitaliseren, zodat we dit binnen afzienbare tijd ook hier op deze pagina kunnen plaatsen.

De grote hoeveelheid foto’s die zijn gemaakt door al die jaren heen, hebben we op een externe cloud onder kunnen brengen en kunnen via onderstaande link worden bekeken en eventueel worden gedownload. Deze indeling van de foto’s is nog aan veranderingen onderhevig, alsmede dat er in de nabije toekomst ook nog nieuwe albums met foto’s zullen worden toegevoegd.

De map WTCG 40 jaar bevat diverse submappen waarin diverse foto’s van vroeger staan !

Klik HIER om naar de externe cloud met de foto’s te gaan. (indien de mappen onder elkaar staan, dan even op het icoontje rechts bovenaan klikken. De mappen worden dan herschikt en bij het openen kun je direct de foto’s al bekijken).

Presentatie nieuwe teamkleding op 21 februari 1995