Zomerseizoen

Het zomerseizoen van de WTCG begint per 1 maart en eindigt in oktober, afhankelijk van het weer, en vindt plaats op de weg. (racefiets). Op de zondagmorgen nemen we regelmatig deel aan een toertocht of we rijden met de eigen leden een route door Twente, Salland of richting Duitsland, waarbij we steeds weer verrassende plekken aandoen. Er wordt in 3 verschillende groepen gefietst, de A-groep, B-groep en C-groep. Ze onderscheiden zich door de verschillende snelheden waarmee gemiddeld gefietst wordt.

De trainingstijden zijn in maart zondagmorgen vanaf 9.00 uur.
Vanaf de eerste zondag in april starten we om 8.30 uur. 

In oktober starten we weer om 9.00 uur.
Op de woensdagavond starten we vanaf 1 april om 18.30 uur.

In mei t/m augustus fietsen we vanaf 19.00 uur.

En in september fietsen we weer vanaf 18.30 uur. 

Regelmatig nuttigen we na afloop van een inspannende tocht een kop koffie bij ons clubcafé Zaal Kottink, waarbij er gezellig nagepraat wordt.

Daarnaast organiseert de vereniging diverse activiteiten voor zijn leden. Zo worden er een aantal toertochten georganiseerd en nemen we deel aan tochten van andere verenigingen.

Ook organiseren we een aantal eigen regelmatigheidsritten en minimaal 1 x per jaar hebben we een clubweekend, waarin we in Nederland of in het buitenland een paar dagen gaan fietsen.