AFGELAST !! Hezinger Grens Classic 2017

10 november 2017

——-  AFGELAST !!  ——- 

Als we langzaam richting de feestdagen in december gaan, houdt de WTCG traditiegetrouw op de eerste zondag van deze maand haar Hezinger Grens Classic. Op zondag 3 december is het weer zover, dan worden vele MTBers verwacht om over 2 verschillende afstanden een fraaie route door de omgeving van noordoost Twente te fietsen. De start is bij camping ‘De Witte Berg’ in Nutter. Raadpleeg de komende weken deze site en ook de Facebookpagina van de WTCG voor meer nieuws over de Hezinger Grens Classic 2017 !!

Ook de WTCG gaat met de tijd mee en de organisatoren zijn zich er terdege van bewust dat er al veel deelnemers zijn die toertochten rijden met GPS-navigatieapparatuur. Met deze moderne technologie ben je al rijdende in staat om tijdig bv. afslagen te herkennen en je blijft continue op de hoogte dat je op 'het juiste spoor' rijdt. Vaak is de apparatuur ook in staat de snelheid, de afgelegde afstand, etc. via GPS te volgen en te loggen.
Bij deze ATB tocht zijn ook dit jaar weer de coördinaten te downloaden als .gpx-files. Deze dienen dan via de eigen PC in de navigatieappartuur geladen te worden. Daags voor de tocht worden de bestanden beschikbaar gesteld op deze site !!

Alle informatie voor deze prachtige veldtoertocht vind je hier.