Alwie Olimulder

25 januari 2021

Alwie Olimulder

1956 – 2021

Alwie was sinds 2004 lid van de WTCG.  We herinneren hem als een zeer betrokken en actief lid binnen de club. Hij was er altijd, of dat nu ging om een training, een tijdrit of een andere activiteit. Daarnaast maakte Alwie in al die jaren ook deel uit van een aantal commissies. Je kon altijd een beroep op hem doen en je kon altijd op hem rekenen, niets was hem teveel. Bovendien hield hij van de gezelligheid binnen de club, samen fietsen en daarna samen bij Kottink zitten na een training of een toertocht.

Alwie was onze navigator in het peloton. Hij wist overal de weg en meestal ook nog wie er woonde of wat daar (ooit) gebeurd was.  Hij hield van fietsen, het was zijn passie.

Tevens mocht hij graag naar het buitenland gaan om daar te fietsen. Zo heeft hij meegedaan aan de Transalp (een tocht door de Oostenrijkse, Zwitserse en Italiaanse Alpen) aan de Marmotte (een tocht over 4 hoge Alpencols in Frankrijk) en heeft hij diverse bergen bedwongen in de Dolomieten en de Pyreneeën.

De laatste tijd was hij aan het kwakkelen met zijn gezondheid en bleef hij vechten om er weer bovenop te komen, precies zoals we hem kennen want Alwie gaf nooit op. Echter, dit gevecht heeft hij helaas niet kunnen winnen.

Alwie, voor altijd in onze herinnering