Bezoek de vitaalste bijeenkomst ooit

03 september 2020

Leden van de WTCG en alle overige sportievelingen,

Alleen samen kunnen we een vuist maken. Samen met alle sportverenigingen die ons dorp rijk is! Geesteren is namelijk dicht bij de realisatie van een nieuwe generatiebestendige sportaccommodatie. Een sportaccommodatie met een nieuwe sporthal en ruimten voor de toekomstig uit te rollen OpenClub mogelijkheden om het vitaalste dorp van Overijssel te worden!

Wij hebben daarvoor jullie ondersteuning nodig! Wij hebben daarvoor jullie aanwezigheid op de ‘Vitaalste Bijeenkomst Geesteren’ nodig. Met alle leden die gebruik maken van de huidige accommodaties kunnen wij dan laten zien hoe nodig wij die nieuwe sportaccommodatie vinden.

En niet alleen leden van sportverenigingen zijn uitgenodigd. Ook sporters zonder vereniging zijn van harte welkom. De avond is namelijk bedoeld voor alle sporters en vitaal-denkers in Geesteren. Samen willen we van Geesteren het vitaalste dorp maken!

Op de avond zelf zullen de plannen worden gepresenteerd en zullen de te ondernemen stappen worden aangegeven. De avond zal ook het startschot zijn van de enquête die de behoeften in Geesteren op vitaal- en sportgebied in kaart moet gaan brengen!

Kom dus naar die avond (jong of oud!). Samen dienen wij ervoor te zorgen dat de toekomstige generaties in Geesteren e.o. vitaal blijven en kunnen blijven sporten!  Sporten in een generatiebestendige nieuwe accommodatie!

Samen kunnen wij een stukje historie schrijven voor sportend Geesteren!

Wij rekenen op je komst!