De WTCG maakt rondje door Papsleef’ndorp!

04 maart 2017

Als in november 2016 Gerard als nieuwe carnavalsprins uit de pappot tevoorschijn komt, is al snel duidelijk dat van het wekelijkse rondje op de mountainbike dat hij samen met de 'Drek Vènt' door het Nederlands-Duitse grensgebied maakt, bar weinig meer terecht komt. Een prinselijke hoogheid heeft natuurlijk vele andere afspraken en verplichtingen na te komen.

Dit was voor de Drek Vènt natuurlijk een goede reden om Prins Gerard op de belangrijkste dag van het carnaval in Geesteren, de Papsleef'ndag, extra te verassen door deel te nemen aan de grote optocht door het dorp. Het zou iets ludieks worden met (natuurlijk) wielen,  clubtenues, Gerards bekende uitspraken, en natuurlijk het thema 'gerstenat' dat immers graag na elke volbrachte mountainbike tocht aan de stamtafel van Café Kottink genuttigd kan worden.

De harde kern mountainbikers regelde een bierfiets (Gerards Energy Bar) en enkele andere wagens en karren. Hieronder een kleine impressie:

          

Maar ook ná deze optocht mengden zich enkele fanatieke WTCG-ers in het feestgedruis. Ook hier bleek wel overduidelijk dat een Papsleef (en dus ook een WTCG-er) vól energie zit !!

   

Inmiddels is al het carnaval weer voorbij, Geesteren is weer gewoon Geesteren en Gerard fietste deze zondagmorgen weer gewoon mee in het 'standaard'. WTCG-tenue.  

​Namens alle WTC-leden:

Gerard, je hebt het carnaval in het Papsleef'n dorp weer in goede banen geleid! Bedankt, Alaaf !