Dropping WTCG op 22 januari

30 december 2015

Vrijdag 22 januari vindt de jaarlijkse dropping plaats. Om 19:00 uur is iedereen die zich heeft aangemeld welkom in het voorcafe bij zaal Kottink waarna vertrokken wordt met een bus naar een onbekende bestemming.

Na de smokkeltocht in winterse omstandigheden van vorig jaar belooft het dit jaar minder winters te worden. De weersvoorspelling voor 22 januari is gunstig: het wordt 14 graden en het is droog.

Dit jaar hoeft er niet gerend te worden. Voor de leden die normaal gesproken het belangrijk vinden om zoveel mogelijk kilometers te maken wordt het een lastige dropping. Het gaat bij deze dropping er juist om dat er zo weinig mogelijk kilometers gemaakt worden.

De dropping heeft een dusdanige aantrekkingskracht op de plaatselijke bevolking van Geesteren dat spontaan vijf nieuwe leden zich hebben aangemeld bij de WTCG zodat zij ook mee kunnen doen aan dit geweldige evenement. Laat dit mooie evenement niet aan je voorbij gaan: Wees er snel bij. Aanmelden kan nog tot 10 januari. Stuur een email ([email protected]) of stuur een appje en geef daarbij ook aan of je partner mee komt.

De organisatie Wouter Rozendaal en Erwin Vollenbroek willen graag dat jij er ook bij bent.

PS: tip van de organisatie: