Hezinger Grens Classic 2021

03 november 2021

UPDATE: sinds 21 november 2021 zijn de coronaregels in Duitsland aangepast en verscherpt. Omdat beide routes door Duitsland gaan, dienen te deelnemers (m/v) te beschikken over een (digitaal) vaccinatie-, herstel- of testbewijs in Duitsland. Voor meer info, kijk op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies.

Zo tegen de tijd als de dagen van het jaar al echt korter worden en we langzamerhand richting de feestmaand gaan, de meeste bomen hun blad wel kwijt zijn en je mogelijk al temperaturen onder het vriespunt hebt in de ochtend, je zin krijgt in erwtensoep of stamppot moos, dan is het ook zeker weer tijd voor de Hezinger Grens Classic.

Op zondag 28 november is het zover, dan worden vele MTBers verwacht om over 2 verschillende afstanden van 35 en 45 km. een fraaie route door de omgeving van noordoost Twente te fietsen. De start is bij camping ‘De Witte Berg’ in Nutter. Raadpleeg de komende tijd de Facebookpagina van de WTCG voor meer nieuws over de Hezinger Grens Classic 2021. Ook bij de rubriek ATB op deze site is een item gewijd aan deze veldtoertocht.

We zien jullie graag op zondag 28 november in Nutter !!!

Rijd je navigatie ? De beide routes zijn daags voor de toertocht weer te downloaden !