Leden kiezen nieuwe kledinglijn

05 november 2017

Nadat de zondagochtend training was gedaan, sommigen kwamen terug van de Boterkoektocht in Tubbergen, verzamelden zich rond 12.00 u. vele leden van de WTCG bij zaal Kottink want de presentatie van de nieuwe kledinglijn stond op het programma. 

Nadat voorzitter Robert Westerhof een korte introductie had gehouden, kwam daar het moment waarop beide modellen aan de leden getoond zouden worden. De keus welke model het zou worden lag immers bij de leden, op basis van de meeste stemmen gelden. Dankzij de medewerking van Paul Hamer werden beide outfits fraai op een pas-body gekleed en kon iedereen beide ontwerpen goed bekijken en beoordelen. Uiteindelijk bleek het geel/zwarte tenue bij de meesten de voorkeur te hebben en daarin gaan we dus vanaf begin volgend jaar in rondrijden. Bovendien werd het WTCG-logo ook opnieuw ontworpen door Coen Droste (Visual Marketing) en ook dat wordt straks fraai op de nieuwe kleding getoond

Gelukkig zijn vele huidige sponsoren wederom bereid gevonden om ook de komende 5 jaar weer als sponsor hun naam aan de WTCG te verbinden, dit zijn: Kottink, Schildersbedrijf Hemmer, Aeres Agree, Eshuis Accountants en Fyon Fysiotherapie Geesteren. Daarnaast werden er ook nog 3 nieuwe sponsoren geworven: Wesselink-Buunk BV, TOC Opticiëns en APK Keuringsstation Oude Avenhuis. Voor al deze sponsoren geldt dat wij ze hiervoor bijzonder erkentelijk zijn en een woord van dank is hier zeker op zijn plaats.

Helaas hebben we afscheid genomen van de volgende sponsoren: SAS Training, Kruse Groep Geesteren, Leidraad ATB en Race en Schröder Plating Service. Wij willen ook deze bedrijven bedanken voor hun steun aan de WTCG de afgelopen jaren.

Vrijdagavond 10 november en zaterdagmorgen 11 november a.s. vindt er voor de leden een pasavond cq -morgen plaats, zodat iedereen de juiste maat kan bestellen. Vervolgens kan daarna de bestelling de deur uit naar de leverancier en zullen we vanaf begin volgend jaar in deze fraaie outfit te zien zijn