Leden presenteren nieuwe clubkleding

07 mei 2023

Tijdens de jaarvergadering begin maart werd de nieuwe clubkleding mét de nieuwe sponsoren erop gepresenteerd aan de leden en vervolgens aan hun uitgereikt. De bedoeling was om bij de openingsrit van het zomerseizoen (de zondag na de jaarvergadering) een fotosessie te doen en de nieuwe outfit te presenteren, maar de weergoden gooiden toen roet in het eten. Er werd besloten om dit op een later tijdstip verderop in het jaar te doen.

Op zondag 7 mei gingen we voor een 2e poging en nu kon het allemaal wel doorgaan en kon de fotosessie gemaakt worden. Trots op onze nieuwe outfit en ontzettend blij met onze sponsoren: zaal Kottink, Fyon Fysiotherapie Geesteren, Wesselink Buunk BV, Eshuis Accountants en Adviseurs, De Fietsenloods, Tijbobouw, A2B Energy, Timmerhuis Pluimvee Bedrijf BV, TOC Opticiens, Hemmer Schildersbedrijf en Oude Avenhuis APK Keuringsstation.

En veel dank daarvoor aan Els ten Velde, ze heeft ons heel mooi in het nieuwe tenue op de foto gezet en daarnaast ook nog diverse foto’s gemaakt die een mooie impressie geven hoe de diverse groepen op zondagmorgen beginnen aan hun ochtendronde vanaf het Kottinkplein.

Alle foto’s vind je HIER in een album.