Nieuwe clubkleding bij de jaarvergadering WTCG

02 maart 2018

Op vrijdagavond 2 maart werd bij zaal Kottink de jaarvergadering gehouden waar zo’n 65 leden bij aanwezig waren. Onder het genot van een hapje en een drankje passeerden diverse onderwerpen de agenda en werd door het bestuur en de leden niet alleen teruggeblikt op het succesvolle afgelopen seizoen, maar werd ook vooruitgekeken naar de nieuwe sportieve doelen en plannen van de club. Nadat de kascommissie de financiële zaken had goedgekeurd en het jaarverslag van de secretaris was doorgenomen, ging men over tot bekendmaking van de winnaar van de Kottink Bokaal. Gedurende het afgelopen seizoen zijn er door de WTCG weer diverse regelmatigheidsritten verreden, waarbij de deelnemers zonder snelheidsmeter zo precies mogelijk het parcours volgens de vooraf opgegeven snelheid moesten fietsen. Dat betekende dus een hoge mate van zelfkennis, en wie dat het beste kon verzamelde de meeste punten in het klassement en scoort de enorme Kottink Bokaal. De eerste prijs, de bokaal, was voor René Meinders. De tweede prijs kwam toe aan Ewald Mensen en de derde prijs ging naar Erwin Meinders.

Vervolgens stemden de leden in met de wisseling van een tweetal bestuursleden, uit het bestuur gingen Nico Stortteler en Gerrit Evers. Hun plaatsen worden vanaf nu ingenomen door Peter Haverkort en Michel Olimulder. Daarna werd de ‘WTCGer van het jaar’ bekend gemaakt en dit keer viel die eer te beurt aan Gerard Wesselink. Hij zet zich al jaren heel erg in voor de club, met name op mountainbike gebied, en daarvoor ontving hij terecht een trofee en bierpakket.

Na de pauze gaf WTCG-lid René Hutten een toelichting op Geesteren 2030 en alles wat daarmee te maken heeft. Wat betekent dit in de toekomst voor de sportverenigingen in het dorp en wat zijn de te verwezenlijken doelstellingen ? Dit alles werd door hem vakkundig uitgelegd aan de leden.

Hierna volgde een overzicht uit de diverse commissies en werd van diverse commissieleden afscheid genomen. Daarna nog een toelichting van de clubagenda voor het nieuwe seizoen, waarbij de meest opvallende en nieuwe activiteiten van de WTCG nog even onder de loep werden genomen. Het clubweekend staat gepland voor eind september en dit keer is de bestemming het Weserbergland in Duitsland.

Omdat de club m.i.v. dit seizoen met nieuwe kleding gaat fietsen met daarop al bestaande maar ook nieuwe sponsoren, werden al die sponsoren speciaal daarvoor in het zonnetje gezet. Zij ontvingen allen een boeket bloemen en een kleine versie van het nieuwe shirt met bijbehorende koersbroek. 

Na de rondvraag ontvingen de leden hun nieuwe clubkleding, een fraaie combinatie van geel en zwart. Het bestuur wenste tot slot alle leden een succesvol en sportief wielerseizoen toe. Uiteraard maakten vele WTCG-ers nog gebruik van het café van Kottink om tot in de late uurtjes nog wat na te praten. 

 

 

Klik HIER voor een foto-impressie van de jaarvergadering