Openingsrit zomerseizoen in winterse temperaturen

03 maart 2018

Afgelopen vrijdagavond werd na de jaarvergadering de nieuwe teamkleding uitgereikt aan de leden en tijdens deze openingsrit zouden we voor de eerste keer met deze nieuwe kleding gaan fietsen. Om 9.00 hadden zich zeer veel leden verzameld bij Kottink, maar voordat we konden vertrekken moest er eerst nog een groepsfoto worden gemaakt. Nadat Laurens Groothuis ons netjes had opgesteld, heeft hij ons allen op de foto gezet en het resultaat zien we binnenkort, Laurens dank voor het maken van de foto’s !! 

En daarna vertrokken we in verschillende groepen om een tocht in de omgeving te fietsen en ook om te kijken hoe het met de conditie gesteld is na de wintermaanden. Want de periode voorafgaand aan deze tocht en vooral de laatste week verliep bitterkoud en dat is bepaald niet bevorderlijk om te gaan fietsen. Ook deze morgen was het nog zeer fris met winterse temperaturen, maar iedereen was goed aangekleed en dan is het wel te doen.

Tegen 11.30 waren de meesten weer terug bij Kottink en stond er voor ons een overheerlijk pastabuffet klaar en onder het genot van koffie en later een paar biertjes was iedereen de kou snel vergeten. Mooi om met elkaar even bij te praten en de (fiets)plannen voor het komende seizoen door te nemen. Ondanks een koude start gaan we er vanuit dat het een sportief en mooi seizoen gaat worden voor iedereen op de racefiets en de MTB.