Rabo ClubSupport 2021

04 oktober 2021

De WTCG neemt ook dit jaar weer deel aan de actie van de Rabobank om verenigingen en stichtingen in onze regio financieel een steuntje in de rug te geven: RABO CLUBSUPPORT. De afgelopen jaren heeft de WTCG veel steun/stemmen van haar omgeving mogen ontvangen en steeds een heel mooi bedrag mogen ontvangen en daar zijn we als vereniging erg blij mee.

Binnen de WTCG doen veel leden hun bankzaken bij de Rabobank en zij zijn allemaal ook nu weer in de gelegenheid om tijdens deze Clubsupport een aantal stemmen uit te brengen en wat zou het geweldig zijn als ze een groot aantal van die stemmen aan de WTCG zouden geven.

Vanaf maandag 4 oktober tot 25 oktober 2021 mag er weer gestemd worden. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de opbrengst zal zijn. Een gedeelte van deze opbrengst willen we gaan gebruiken om extra materiaal aan te schaffen voor onze veldtoertochten, met name voor de nieuw te organiseren graveltocht.

Meer info over de RABO Clubsupport kunt u lezen door HIER te klikken.

Doe je wel je bankzaken bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, doe dat dan heel snel. Dat kan je doen door HIER te klikken en je dan vrij eenvoudig te registreren.

We willen alle WTCG stemmers bij voorbaat al heel hartelijk bedanken voor hun stemmen!!!!