Toerfietsers van TC Gennep te gast bij de WTCG

15 augustus 2016

 

2 jaar geleden hebben wij een geweldig mooi WTCG clubweekend gehad in Molenhoek, waar we te gast waren bij TC Gennep.

 

We hebben dat weekend met diverse leden van de TC Gennep mooie tochten gereden in de omgeving van Groesbeek en Berg en Dal, maar ook richting Duitsland en Brabant.

We kijken nog altijd met veel plezier terug op dit weekeinde in Molenhoek. De belofte is toen gedaan, dat TC Gennep ook een keer bij ons op bezoek zou komen zodat wij hun gastheer kunnen zijn. 

 

In het weekeinde van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus, zal een groep toerrijders van TC Gennep naar Twente komen om samen met ons mooie tochten in onze omgeving te gaan rijden. Zij zullen overnachten bij camping ’ n Kaps in Tubbergen en de bedoeling is dat zij daar in de loop van vrijdagmiddag arriveren. Vervolgens zullen we die vrijdag (eind middag/begin vd avond) al een eerste tocht (60 km) gaan rijden.

Op zaterdag staat er dan een langere tocht ( 135 km) op het programma door Twente en bij genoeg animo, houden we zaterdagavond met z'n allen een gezellige barbecue.  Op zondagmorgen zal er nog een tocht van zo’n 100 km worden gereden (Sallandse Heuvelrug). We gaan er met z’n allen een gezellig weekeinde van maken met mooie tochten, natuurlijk een biertje na afloop van een tocht en hopelijk aangenaam zomerweer.