WTCG-er scoort prinselijke titel!

12 november 2016

 

Als  WTCG zijn we er natuurlijk heel trots op dat we weer een hoogheid in ons midden hebben! Afgelopen zaterdag 12 nov. kwam dan uiteindelijk de aap uit de mouw. (Lees: de prins uit de pappot) Ondanks dat De Papsleef'n vooraf de cryptische omschrijvingen in het dorp loslieten, hebben maar weinig mensen het goed gehad. De bijbehorende prijsvraag leverde slechts 9 juiste antwoorden op.

Maar hij mag een jaar lang samen met René Hilberink als zijn adjudant het carnavalsdorp Geesteren aanvoeren. Maar nog mooier is dat de WTCG een boegbeeld rijker is. Met zijn aangeboren leiderschap en de onuitputtelijke hang naar gezelligheid zien de wielersporters in Geesteren een prachtig jaar voor zich. Dat hij, zoals de cryptische omschrijving al aangaf, op perfecte wijze 'de lijntjes uitzet' was al bekend van de goed georganiseerde ATB-toertochten. Met daarbij een prinselijke titel, zal de factor gezelligheid binnen de club het komende jaar zéker nog een extra boost krijgen.

Leuk detail is overigens dat voor de kleuren in de Papsleef'n medaille gekozen is voor de WTCG-club kleuren rood, geel en donkerblauw. Er is dit carnavalsseizoen dus wel een héle sterke link met onze wielervereniging!

Ook de Papsleef'n spreuk zal waarschijnlijk door Gerard zelf zijn bedacht tijdens een van zijn wekelijkse ATB-tochten door de regio. Bij zijn fiets prestaties past de uitspraak:  Ne goei'n Papsleef zit vol energie!

 

 

Op de bewuste zaterdag waren er al enkele WTCG-leden in de zaal aanwezig om Gerard al meteen te feliciteren met zijn nieuwe titel.

temidden van enkele prominente WTCG-ers

Gerard, namens alle WTCG-ers: Proficiat !!