WTCG trapt af voor het winterseizoen

13 oktober 2019

Zondag 13 oktober, een week na de VHC, klommen de leden zelf weer eens in grote getale op de MTB of cyclecrosser. Want dan trappen zij af voor de start van het winterseizoen oftewel voor velen wordt de racefiets voor de komende maanden ingeruild voor een fiets waarmee je op zandpaden, singletracks en bos veel beter uit de voeten kunt.

Deze zondagochtend hadden velen aan de oproep gehoor gegeven om zich om 9.00 u. te melden op het Kottinkplein om van daaruit in diverse groepen een mooie tocht door de fraaie omgeving van NO Twente te rijden. Uiteindelijk gingen 4 groepen van start met ieder een eigen route variërend in afstanden van 40 tot 60 km. Na terugkomst bij Kottink kon je meteen zien dat de onverharde paden weer waren opgezocht, want na de vele regen van de laatste dagen zagen de meesten er al aardig besmeurd uit. Zeker de (over)schoenen zaten al flink onder de modder en dat gaf een grappig (of misschien wel een vroom) gezicht bij Kottink, vele schoenen stonden netjes buiten voor de ingang gestald wat een enkeling onder ons deed denken alsof het middaggebed bij Kottink gaande was…

De koffie met krentenwegge bij Kottink werd ons allen aangeboden door Erwin Meinders (Bouwkundig Buro Erwin Meinders) en dat werd zeer gewaardeerd door de leden: dank je wel Erwin !!!. Na de koffie werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje of (bok)biertje. De meeste leden zijn er klaar voor, laat de winter maar komen !